Όροι

Όροι και προϋποθέσεις της χρήσης της σελίδας του Spigo και των παιχνιδιών

 1. Δέχομαι
  1. Οι όροι σε αυτήν την σελίδα ισχύουν για την χρήση της σελίδας του Spigo.
  2. Οι όροι μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και μετράνε πάντα οι νεότεροι όροι.
  3. Οι όροι πρέπει να γίνουν δεκτοί κατά την διάρκεια της δημιουργίας ενός προφίλ στο Spigo, αλλά και κάθ'όλη την χρήση του Spigo γενικά.

 2. Χρήστης
  1. Όταν δημιουργείτε ένα προφίλ όλες οι πληροφορίες που δίνονται, πρέπει να είναι σωστές και έγκυρες.
  2. Εάν γραφτεί ο ηλεκτρονικός λογαριασμός άλλου κατά την διάρκεια δημιουργίας προφίλ, θα το αναφέρουμε κατευθείαν στην αστυνομία μαζί με πληροφορίες της διεύθηνσης ΙΡ, ημερομηνίας και άλλων πληροφοριών.
  3. Το Spigo διατηρεί το δικαίωμα να στέλνει νέα και εφημερίδες μέσω μέιλ.
  4. Ο κάθε ένας μπορεί να έχει μόνο ένα έγκυρο προφίλ στο Spigo και να είναι ενεργός χρήστης του Spigo. Απαγορεύεται να έχετε πολλά ενεργά προφίλ ή να μοιράζεστε προφίλ στο Spigo.
  5. Το Spigo μπορεί να διαγράψει το προφίλ ενός χρήστη χωρίς προειδοποίηση, εάν παραβιάζει τους όρους της σελίδας. Επιπλέον το Spigo έχει το δικαίωμα να μπλοκάρει κάθε είδους πρόσβαση στην αρχική σελίδα σε χρήστες με ανάρμοστη συμπεριφορά. Αυτή η απόφαση λαμβάνεται με την κρίση του Spigo και μόνο χωρίς να ληφθούν υπόψιν πληρωμές για την ιδιότητα μέλους.

 3. Προφίλ
  1. Οι φωτογραφίες που αποθηκεύονται σε σχέση με ένα προφίλ στο Spigo δεν επιτρέπεται να είναι πορνογραφικά, χωρίς σεβασμό ή γενικά προσβλητικά.
  2. Σχετικά με την φωτογραφία του προφίλ: πρέπει να είναι φτιαγμένη με τον επεξεργαστή άβαταρ του Spigo ή να δείχνει τον χρήστη που γράφτηκε στο Spigo. Η φωτογραφία πρέπει να είναι (αρκετά) καινούρια, απλή και πορτρέτο.
  3. Το Spigo διατηρεί το δικαίωμα να επισημάνει τα προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών των προφίλ στην ιστοσελίδα του Spigo και στο Facebook του Spigo. Π.χ. όταν ένας χρήστης έχει γενέθλια ή έχει κερδίσει ένα βραβείο.

 4. Παιχνίδια
  1. Το Spigo δεν είναι υπεύθυνο για τυχόν λάθη, παραλήψεις και προβλήματα από τη χρήση των παιχνιδιών ή/και της σελίδας. Όλη η χρήση της σελίδας και των παιχνιδιών είναι υπό την ευθύνη του καθενός.
  2. Όπως και να έχει, το Spigo πάντα θα προσπαθεί να διoρθώνει τυχόν λάθη και προβλήματα και να ακούει την κριτική και τις ευχές των χρηστών για καλυτέρευση.
  3. Δεν επιτρέπεται με κανέναν τρόπο η χρήση ηλεκρονικών ή μηχανικών εργαλίων που αντικαθιστούν αυτόματα ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο το παιχνίδι του παίκτη. Εάν υπάρξει υποψία ότι παραβιάζεται αυτός ο κανόνας θα ειδοποιηθεί κατευθείαν η αστυνομία και θα ληφθούν οποιαδήποτε αναγκαία μέτρα, τα οποία φανούν απαραίτητα στο Spigo.

 5. Κέρδη και Καταθέσεις
  1. Κέρδη που κερδίζονται στο Spigo μεταφέρονται κατευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό του χρήστη. Γι' αυτό, για να παραλάβει ο κάθε χρήστης κάτι που κέρδισε, πρέπει να έχει ένα τραπεζικό λογαριασμό και να είναι πρόθυμος να δηλώσει τον αριθμό του λογαριασμού. Εάν ο χρήστης ΔΕΝ έχει εγχώριο λογαριασμό τότε πληρώνει ο ίδιος για όλα τα τέλη του εμβάσματος. Εκτός αυτού ο χρήστης πληρώνει όλα τα τέλη για τυχόν λάθος πληροφορίες που δίνει. Για κάθε αφαίρεση χρημάτων από τον λογαριασμό του στο Spigo ο κάθε χρήστης πληρώνει τέλη των € 2,00 .
  2. Τα κέρδη πρέπει να αποσυρθούν εντός προθεσμίας ενός έτους από την ημερομηνία που κερδίθηκαν, αλλιώς χάνετε τη δυνατότητα να τα διεκδικήσετε. Επιπλέον, οποιοδήποτε υπόλοιπο λογαριασμού που υπερβαίνει τα 100,00 ευρώ πρέπει να αποσυρθεί εντός προθεσμίας ενός μηνός.
  3. Το δικαίωμα στα (υλικά) βραβεία που κερδίθηκαν στην ιστοσελίδα μας (όπως για παράδειγμα το βραβείο σε τουρνουά, λοτταρίες και άλλες διοργανώσεις), αποσύρεται αν ο χρήστης δεν ανταποκριθεί στο αίτημά μας για το όνομα και τη διεύθυνση μέσα σε 90 ημέρες, εκτός αν ο σχετικός διαγωνισμός αναφέρει μια διαφορετική προθεσμία. Θα επικοινωνήσουμε με τον χρήστη μέσω γράμματος στο Spigo ή σε σπάνιες περιπτώσεις χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από τον χρήστη.
  4. Τα βραβεία που κερδίζονται στο Spigo.gr δεν μπορούν να αποσταλούν ή να μεταφερθούν εκτός Ελλάδας. Spigos που κερδίσατε σε αυτήν την σελίδα δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλες σελίδες του Spigo.
  5. Οι ανενεργοί λογαριασμοί του Spigo δεν μπορούν να αποθηκεύσουν χρήματα επ 'αόριστον. Από έναν ανενεργό λογαριασμό Spigo με θετικό υπόλοιπο χρημάτων κάθε μήνα θα αφαιρείται ένα τέλος EUR 5,00. Ένας λογαριασμός θεωρείται ανενεργός εάν ο κάτοχός του δεν έχει συνδεθεί για ένα έτος. Επιπλέον, οποιοδήποτε υπόλοιπο λογαριασμού υπερβαίνει τα EUR 100,00 Δολάρια πρέπει να αποσυρθεί μέσα σε ένα μήνα αλλιώς ο παίκτης θα χάσει το δικαίωμα ανάληψης.

 6. Επικοινωνία στο Spigo
  1. Δεν επιτρέπεται να κάνετε διαφήμιση, να πουλάτε πράγματα ή να έχετε περιεχόμενο προσβλητικό για άλλους στο προφίλ σας. Αυτός ο κανόνας ισχύει και σε όλα τα άλλα μέρη όπου μπορείτε να γράψετε κείμενα που μπορούν να δουν οι άλλοι χρήστες. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε οποιοδήποτε υλικό ή περιεχόμενο που θεωρούμε ακατάλληλο.