Θέλετε να παίξετε μαζί μας;

Το Spigo αναζητεί συνεχώς το καλύτερο παιχνίδι και τους καλύτερους web designers στον κόσμο που θέλουν να συμμετάσχουν στη δημιουργία μεγάλων εξελίξεων σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Η ανάπτυξη παιχνιδιών είναι διασκεδαστική. Ουσιαστικά δημιουργείς ένα μικρό κόσμο μέσα στον οποίο ο παίκτης λειτουργεί και αυτός ο κόσμος αλληλεπιδρά με τις πράξεις του παίκτη. Μόνο η φαντασία θέτει όρια και στην πραγματικότητα πολλά από τα καλύτερα παιχνίδια δημιουργήθηκαν από ανθρώπους με καταπληκτική φαντασία.

Γύρος του Κόσμου
Γύρος του Κόσμου - από ένα πρόχειρο σχέδιο σε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι
Ζούγκλα
Ζούγκλα
Λας Βέγγας
Λας Βέγγας

Στο Spigo λατρεύουμε όταν οι ιδέες μπαίνουν σε εφαρμογή. Παιχνίδια όπως ο Γύρος του Κόσμου και η ζούγκλα επινοήθηκαν από κάποιους νεαρούς ενώ βρίσκονταν στην κουζίνα σε ένα διαμέρισμα στο Άρχους, στη Δανία την άνοιξη του 2006. Οι σκέψεις έγιναν σκίτσα με μολύβι που στη συνέχεια μέσω του Photoshop έγιναν σπουδαία γραφκά όπως ήδη γνωρίζετε άλλωστε από τα παιχνίδια σήμερα.

Τί κάνει το Spigo;

Επιπλέον δημιουργούμε παιχνίδια για iPhone/iPad και Android. Εάν έχετε δημιουργήσει ένα παιχνίδι για iPhone/iPad ή Android μπορεί να θέλουμε να το αγοράσουμε.

Σήμερα δημιουργούμε παιχνίδια για το διαδίκτυο, iPhone/iPad και Android αλλά επιθυμούμε ακόμα να δημιουργήσουμε παιχνίδια για όλες τις πλατφόρμες με κοινό για καθημερινά παιχνίδια. Λατρεύουμε να δοκιμάζουμε νέες τεχνολογίες και να ανανεωνόμαστε. Αυτό άλλωστε δίνει έμφαση στη σημασία που δίνουμε στο να έχουμε ανθρώπους που δουλεύουν δίπλα μας και που μπορούν να δουλεύουν σε ένα δυναμικό περιβάλλον και να αποκτούν συνεχώς νέες ικανότητες. Προς το παρόν όταν δημιουργούμε παιχνίδια, δοκιμάζουμε τα Java, Unity, Objective C / Cocoa Touch, OpenGL, Box2D, Html5, PlayN καθώς και με το δικό μας Java πλαίσιο Libzard.
Εάν έχετε δημιουργήσει ένα παιχνίδι για iPhone/iPad και Android ίσως να θέλουμε να το αγοράσουμε.

Η ατμόσφαιρα της κοινότητας του Spigo είναι από τις πιο ευχάριστες στο διαδίκτυο. Αυτό βέβαια οφείλεται τόσο στους αξιαγάπητους χρήστες μας, όσο και στο πλαίσιο, το οποίο η εξειδιεκυμένη NET ομάδα μας θέτει στη διάθεσή τους. Η ομάδα αυτή φροντίζει προσεκτικά για να έχει το Spigo τις πιο εξελιγμένες λειτουργίες και να συμβαδίζει με την επικαιρότητα έτσι ώστε η σελίδα να είναι πάντα ανανεωμένη και μοντέρνα. Ήδη επεξεργαζόμαστε την επόμενη αλλαγή που θα οδηγήσει το Spigo στο πιο ανανεωμένο design και στις πιο σοφές λειτουργίες!

Σε θέλουμε στην ομάδα μας

Αν είστε εκεί έξω και ασχολείστε με τη δημιουργία παιχνιδιών ή ιστοσελίδων στον ελεύθερο χρόνο σας ή επαγγελματικά, και εάν είστε καλοί σε αυτό που κάνετε, τότε ίσως θα πρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Πιθανόν να έχετε γνώσεις στην επιστήμη των υπολογιστών, στην ανάπτυξη λογισμικού ή κάτι παρόμοιο. Στείλτε ένα email στα αγγλικά στον Michael, τον Διευθυντή παιχνιδιών μας, ή στον Kasper, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μας, και πείτε μας για εσάς.

Είναι σημαντικό να έχετε μεγάλο ζήλο με αυτό που κάνετε και να έχετε τη φιλοδοξία να γίνετε μέλος μιας νικήτριας ομάδας. Ήμασταν πάντα μια μικρή σφιχτά δεμένη ομάδα και θέλουμε έτσι να συνεχίσει. Ως εκ τούτου, σημαίνει πολλά για μας, το κάθε ένα από τα μέλη μας να μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά στο σκάφους του παιχνιδιού.